Home

Portretfoto Sonja

Welkom op mijn website !

Mijn naam is Sonja van Beelen-Goedemans en ik ben pedicure. Ik ben geboren in Sassenheim en woon, op enkele jaren na, sinds mijn geboorte in Lisse. Na 2 jaar leren en praktijk oefenen heb ik in juni 2005 mijn diploma Voetverzorging gehaald en ben aangesloten bij de branchevereniging Provoet. Ook ben ik opgenomen in het kwaliteitsregister voor pedicures KRP.

Binnenkort weer een cursus!

In juni ga ik weer een cursus doen. De cursus duurt twee dagen, op een donderdag en vrijdag en gaat over 'voetonderzoek en noviteiten....'. Het is een verplichte cursus i.h.k.v. het lidmaatschap van ProVoet. Wanneer je als professionele pedicure bij provoet aangesloten wilt blijven dien je meerdere cursussen per jaar te volgen.

Complimentje....

Een tevreden klant stuurde mij de volgende tekst; "Nog steeds erg bedankt voor je behandeling ik loop nog op wolkjes. Serieus je bent een kei in jouw metier". Daar hou ik nou van!

Druk druk druk druk. .maar... .toch nog plek!!

Lieve (toekomstige) klanten, ik heb het druk met de kinderen, de praktijk en de hond natuurlijk, maar zie toch nog kans om enkele klanten aan mijn bestand toe te voegen. Mocht u dus belangstelling hebben, schroom niet en bel. Misschien is die plek nog wel beschikbaar.

Gratis. . . ;-)

Per heden bied ik een scrub behandeling gratis aan na een standaard pedicure behandeling. Oooooof ik lak gratis uw teennagels wanneer u uw eigen nagellak meebrengt. Ik heb wel nagellak staan maar om hygienische redenen kan ik dat niet voor iedereen gebruiken. . .

KRP registratie tot en met 2014. . .

Hier nog een berichtje van mij. . . Ik heb verlenging verdiend van registratie in het KRP (Kwaliteits Register Pedicures) tot eind 2014 en heb voor het komende jaar weer cursussen gepland staan. Dat moet want anders verlies ik weer de mogelijkheid om in het KRP vermeld te staan. . . Ja ja, pedicure blijf je niet zomaar!

ProVoet leden automatisch lid van de Geschillencommissie

Betalen heeft ook zo zijn voordeel. . . Omdat ik lid ben van Provoet ben ik ook automatisch lid van de Geschillencomissie voor Consumentzaken 'SGC' Uiterlijke Verzorging. Dit betekent dat u bij klachten terecht kunt bij een onafhankelijke instantie met bijbehorende klachtenregeling.. . Maar voorkomen is altijd beter dan genezen dus. . . ;-) Lees het bericht van het Hoofdberijfschap Ambachten